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  • Source: Journal of Biotechnology and Biomaterials. Conference titles: Global Congress on Biotechnology. Unidade: FCF

    Subjects: LEUCEMIA, ENZIMAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COSTA-SILVA, Tales Alexandre et al. Bioprospecting and rational engineering of new L-asparaginase to present a better biopharmaceutical for blood cancer treatment. Journal of Biotechnology and Biomaterials. Sunnyvale: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.4172/2155-952X-C2-116. Acesso em: 19 maio 2024. , 2019
    • APA

      Costa-Silva, T. A., Costa, I. M., Agamez-Montalvo, G. S., Pessoa Junior, A., & Monteiro, G. (2019). Bioprospecting and rational engineering of new L-asparaginase to present a better biopharmaceutical for blood cancer treatment. Journal of Biotechnology and Biomaterials. Sunnyvale: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. doi:10.4172/2155-952X-C2-116
    • NLM

      Costa-Silva TA, Costa IM, Agamez-Montalvo GS, Pessoa Junior A, Monteiro G. Bioprospecting and rational engineering of new L-asparaginase to present a better biopharmaceutical for blood cancer treatment [Internet]. Journal of Biotechnology and Biomaterials. 2019 ; 9 58.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.4172/2155-952X-C2-116
    • Vancouver

      Costa-Silva TA, Costa IM, Agamez-Montalvo GS, Pessoa Junior A, Monteiro G. Bioprospecting and rational engineering of new L-asparaginase to present a better biopharmaceutical for blood cancer treatment [Internet]. Journal of Biotechnology and Biomaterials. 2019 ; 9 58.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.4172/2155-952X-C2-116
  • Source: Livro de Resumos. Conference titles: Congresso Brasileiro de Reologia. Unidade: FCF

    Subjects: REOLOGIA, CHOCOLATE

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AMARAL, Alline Aurea do e FEITOSA, Judith Pessoa de Andrade e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Influence of the addition of gums on the rheological behavior of fillings for chocolates. 2013, Anais.. Aracaju: Associação Brasileira de Reologia, 2013. . Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Amaral, A. A. do, Feitosa, J. P. de A., & Lannes, S. C. da S. (2013). Influence of the addition of gums on the rheological behavior of fillings for chocolates. In Livro de Resumos. Aracaju: Associação Brasileira de Reologia.
    • NLM

      Amaral AA do, Feitosa JP de A, Lannes SC da S. Influence of the addition of gums on the rheological behavior of fillings for chocolates. Livro de Resumos. 2013 ;[citado 2024 maio 19 ]
    • Vancouver

      Amaral AA do, Feitosa JP de A, Lannes SC da S. Influence of the addition of gums on the rheological behavior of fillings for chocolates. Livro de Resumos. 2013 ;[citado 2024 maio 19 ]

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